De leukste groepslessen! Live & virtueel (spinning)

Onze visie is dat sporten leuk moet zijn. Wij vinden dat fitness- en groepslessen je moeten motiveren en helpen je doel(en) te bereiken! We geloven dan ook dat het onze taak is je te helpen om maximale fitnessresultaten te behalen op een leuke, gezellige manier in en prettige omgeving. We trainen onze instructeurs dan ook continu en voegen voortdurend nieuwe uitdagende lessen toe aan het lesrooster. Wil je niet gebonden zijn aan een tijd? Volg dan een virtuele groepsles wanneer het jou uitkomt!

Live met instructeur en virtuele spinning lessen!

Een live les motiveert je en is gezellig. Onze instructeurs helpen je goed op weg. Ook als je nog nooit aan een groepsles hebt deelgenomen, kun je dit gerust proberen. De lessen zijn namelijk zo opgebouwd dat je kunt trainen op je eigen niveau. Bij een live les is de instructeur de gehele les fysiek aanwezig om je maximaal te ondersteunen.

Heb je geen tijd om een live les te volgen en wil je sporten wanneer het jou uitkomt? Probeer dan eens een van onze virtuele spinning lessen. Je kunt zelf de virtuele les uitkiezen die bij je past aan zetten wanneer je wil. Vroeg in de ochtend, laat op de avond of in het weekend. Je kunt nu 24 uur per dag spinnninglessen volgen!
Je volgt deze lessen van hoge kwaliteit op een groot scherm. De les wordt gegeven door een virtuele instructeur en een assistent. De instructeur geeft de les, de assistent zie je van de zijkant, zodat je goed de techniek kunt zien. Wij adviseren om altijd eerst om uitleg te vragen bij onze trainers voordat je aan virtuele lessen begint.

Gezellig & persoonlijk

Ervaren instructeurs

Senioren lessen

Airco

Live en virtueel (Spinning)

Groepslesrooster

Benieuwd naar ons huidige groepslesrooster? Klik op de knop om het rooster te bekijken.

Let's make healthy happen

Wil jij jouw sportieve doelen behalen? Honderden sporters gingen jou al voor en kozen voor Anytime Fitness Simpelveld. Wacht dus niet langer en zet vandaag nog de eerste stap! Vul het formulier in en klik op ‘verzenden’. Dan nemen we binnen 24 uur contact met je op.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service gelden.