Selecteer een pagina

Fitnessprogramma’s

Kies het programma dat het beste bij je past

De beste programma’s, samengesteld voor maximaal resultaat

Het is ons doel om ervoor te zorgen dat je het juiste fitnessprogramma krijgt voor de resultaten die je wilt bereiken. Als je het juiste programma hebt, is het bereiken van de gewenste resultaten zoveel gemakkelijker en leuker. Je kijkt ernaar uit om te trainen, hebt meer energie én je krijgt veel sneller en gemakkelijker resultaten dan ooit tevoren!

De programma's bij Anytime Fitness bevatten:

N

Persoonlijke intake (60 minuten)

N

Uitgebreide In-Body meting

N

Fitness plan op maat

N

Uitleg van het fitness plan door je eigen coach

N

Onbeperkt gebruik van de Anytime Fitness APP

N

Doelen bijhouden in de Anytime Fitness APP

N

Gebruik van MyFitnessPal (voeding dagboek)

N

Gebruik van MapMyFitness (workouts bijhouden)

N

Regelmatige motivatie gesprekken

N

Regelmatige check-up's en metingen

N

Onbeperkt fitness- en groepslessen

Fit worden en fit blijven

Wil je fit worden en wil je meer energie?

Fit worden vereist geen uren zware inspanning. Slechts dertig minuten oefeningen, minimaal 2 keer per week, en je zult al snel de voordelen ervaren van een fittere en gezondere levensstijl. Bij Anytime Fitness ontvang je een programma op maat voor elke leeftijd en elk fitnessniveau.

Onderzoek toont aan dat je al na een paar weken van regelmatige inspanning drastische verbeteringen zult merken.

Onze trainer maakt een programma die wordt afgesteld op je huidige fitnessniveau, zodat je op het juiste niveau traint. Start nu en binnen een korte tijd ervaar je al verschil. Enkele van de voordelen wanneer je fitter wordt zijn;

 • Betere bloedcirculatie en gezondere bloeddruk
 • Beter uithoudingsvermogen, meer energie
 • Je versterkt je hart(spier) en vermindert daarmee de kans op hart- en vaatziekten
 • Je krijgt soepele en lenige spieren
 • Je kunt beter slapen
 • De trap op kunnen rennen zonder buiten adem te raken.

Zet nu de stap en word fit met de hulp van onze trainers. Je krijgt het juiste advies en een goed programma. Je krijgt trainingsroutines die zijn afgestemd op jouw doelstellingen om je fitheid te verbeteren. En je krijgt de aanmoediging en motivatie die je nodig hebt om het vol te houden.

 Stel niet langer uit en zet nu de stap naar een fitter leven:

Krijg je lichaam in shape!

Word de beste versie van jezelf!

Met goede kennis en ervaring, zorgen onze trainers ervoor dat je het meest up-to-date en professionele programma krijgt voor een goed figuur. Wil je een plattere buik? Smallere heupen? Stevige buikspieren? 

Bij Anytime Fitness maken we het je zo goed en leuk mogelijk om het gewenste resultaat te krijgen. Of het nu 5 kilo of 25 kilo is… onze programma’s zijn volledig gepersonaliseerd, dus ze passen bij je doelen en je huidige fitnessniveau.

Start nu en ervaar al snel verschil. Je voelt dat je meer energie zult hebben en je zit fijner in je vel. Andere voordelen van Afslanken zijn:

 • Het verlaagt je cholesterol, waardoor de kans op hart- en vaatziekten kleiner wordt.
 • Je krijgt minder snel een hoge bloeddruk of diabetes.
 • Gewichtsverlies kan ook leiden tot beter slapen.
 • Afslanken is ook goed voor je immuunsysteem. Door meer te bewegen en gezonder te eten krijgt je immuunsysteem een boost.
 • Mensen die een gezond gewicht hebben zijn over het algemeen minder vaak ziek, en leven langer.
 • Afvallen zorgt ook voor meer zelfvertrouwen. Dat komt niet alleen doordat je er beter uitziet, maar ook door het afvallen zelf. Als het je lukt om kilo’s te verliezen en slanker te worden, krijg je het gevoel dat je echt iets bereikt hebt.

Stel niet langer uit en zet nu de stap naar een slanker lichaam:

Een gezond en vitaal lichaam geeft energie!

Wanneer je gewoon gezond wilt zijn én blijven

Als je niet op zoek bent naar het ‘perfect’ gevormde lichaam of een marathon wilt rennen, ben je niet alleen. Veel mensen willen gewoon gezond worden, gezond blijven en een gezonder leven leiden.

 Lichaamsbeweging en goede voeding hebben veel voordelen. Regelmatige lichaamsbeweging is bijvoorbeeld een belangrijke stap bij het voorkomen van verschillende gezondheidsklachten en tal van lichamelijke problemen. Lichaamsbeweging gecombineerd met een goed eetpatroon, houdt je fit, sterk en gezond tot op hoge leeftijd.

 De belangrijkste reden waarom mensen naar Anytime Fitness komen, is dat ze gezond en fit willen zijn. Leden geven aan dat ze voor Anytime Fitness kiezen omdat er een fijne sfeer is, zonder ‘machogedrag’ en een van de vriendelijkste sportscholen in de omgeving om te sporten.

Bij Anytime Fitness sporten mensen van alle leeftijden, van elk fitnessniveau. Het belangrijkste om te onthouden is dat, ongeacht je ervaring, je niet wordt beoordeeld door je medesporters en onze fitnessprofessionals. Ons team van deskundige trainers is volledig opgeleid om je te helpen fit en gezond te worden én te blijven.

Je krijgt een intake, goede uitleg en een programma op maat. Wanneer je

minimaal twee dagen per week 30 à 60 minuten vrij kunt maken, ervaar je al snel veel voordelen van een fit lichaam!

Stel niet langer uit en zet nu de stap naar een gezond leven:

Krijg meer kracht en power

Ga voor een sterker en krachtiger lichaam

Wil je kracht opbouwen? Het goede nieuws is dat krachttraining een van de belangrijkste onderdelen is om fit en gezond te blijven. Wanneer je kracht opbouwt, verbetert niet alleen je uiterlijk, maar verbetert ook je algehele fysieke en mentale gezondheid.

Door krachttraining in je trainingsprogramma op te nemen, verbrand je niet alleen calorieën en neemt de spiermassa toe. Het zorgt er ook voor dat het bloed door het hele lichaam stroomt en het vult met zuurstof en voedingsstoffen die nodig zijn om je fit en gezond te houden.

De voordelen van krachttraining zijn:

 • Sterker en krachtiger lichaam
 • Verbeterde spiertonus
 • Lager lichaamsvet %
 • Verbeterde lichaamshouding en balans
 • Lagere cholesterol
 • Verbeterde mobiliteit en flexibiliteit
 • Helpt de bloedsuikerspiegel onder controle te houden

 Wanneer je fysieke uitstraling een belangrijke motivatie is om te sporten, dan is krachttraining een belangrijk element om je doelen te bereiken. Krachttraining helpt je niet alleen om af te vallen, maar helpt je ook om slanker en strakker te worden en zal je helpen een meer gedefinieerde vorm te geven.

 Het gaat er niet alleen om hoe je eruit ziet, maar belangrijker is hoe je je voelt. En het is bewezen dat krachttraining je helpt om je fysiek en mentaal beter te voelen. Volg een kracht programma van Anytime Fitness en boek het resultaat waar jij naar op zoek bent!

Stel niet langer uit en zet nu de stap:

Let's make healthy happen

Wil je jouw sportieve doelen behalen? Wacht dan niet langer en zet nu de eerste stap! Honderden sporters gingen jou al voor en kozen voor Anytime Fitness. Vul het formulier in en klik op verzenden. Dan nemen we snel contact met je op.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service gelden.